DESCOBREIX EL LS

L’aspecte dinàmic i atractiu del LS s’ajusta al seu excel·lent rendiment. Amb les seves noves característiques i equipaments, aquesta emblemàtica berlina de luxe demostra una agilitat excepcional, combinada amb una comoditat i un refinament exquisits.

LA LIMUSINA HÍBRIDA

Com el vehicle es mou únicament amb el motor elèctric, no produeix emissions. No cal cap presa de corrent per carregar les bateries, el Lexus LS Hybrid es recarrega, mentre condueix, gràcies a la tecnologia innovadora. El Lexus LS Hybrid permet passar més del 50% del temps del viatge en mode totalment elèctric, sense cap intervenció del conductor. El que caracteritza el Lexus LS és el seu sentit de l’hospitalitat japonesa. En aquest cas, es tradueix en tiradors de les portes que s’il·luminen per donar-te la benvinguda. O amb un fàcil accés, amb el LS que s’eleva sobre la seva suspensió pneumàtica, el seient del conductor que baixa automàticament i els suports laterals dels coixins que es desplacen per deixar-te instal·lar. Aquest és el seient més sofisticat de Lexus, que garanteix un confort òptim gràcies a una àmplia selecció de 28 ajustos.

DISPONIBILITAT

  • Nou Lexus LS 500h 
    • LS 500h 2WD
    • LS 500h 2WD Executive
    • LS 500h 4WD Executive Innovation

GAMMA DE COLORS

GALERIA D’IMATGES

EXTERIOR

INTERIOR

TEST DRIVE

Vine a Motors Andorra i descobreix la sensació de conduir un dels nous models Lexus. Només cal omplir aquest formulari i contactarem per agendar un dia i hora per l’experiència.