DESCOBREIX EL LM

L’objectiu de Lexus era crear una cabina de primera classe tan còmoda com una sala d’estar i amb totes les comoditats d’una oficina mòbil, una doble qualitat que cap altre vehicle ofereix al mercat. L’ambient, l’ajust i l’acabat reflecteixen els estàndards de fabricació de Takumi de Lexus, fent que el LM sigui realment digne de l’estatus de limusina.

LUXE A MIDA

El Lexus LM busca harmonitzar el plaer de la conducció i la comoditat. Per aconseguir aquest resultat, Lexus ha aprofitat la qualitat de la plataforma GA-K, l’elevada rigidesa de la carrosseria així com les tecnologies de frenada i suspensió que garanteixen un comportament dinàmic. Els seients estan dissenyats per oferir un suport i una comoditat perfectes. La temperatura, la qualitat de l’aire i la il·luminació a la cabina es controlen amb precisió. L’accés a la connectivitat i l’infoentreteniment és fàcil i intuïtiu, sobretot gràcies a una gran pantalla HD de 48″ i un sistema d’àudio Mark Levinson 3D Surround Sound.

DISPONIBILITAT

  • Nou Lexus LM 4WD 7 places Executive
  • Nou Lexus LM 4WD 4 places Executive

GAMMA DE COLORS

GALERIA D’IMATGES

EXTERIOR

INTERIOR

TEST DRIVE

Vine a Motors Andorra i descobreix la sensació de conduir un dels nous models Lexus. Només cal omplir aquest formulari i contactarem per agendar un dia i hora per l’experiència.